Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator beleid (zzp)

Geplaatst 26 apr. 2024
Project ID: YIS 9156489
Plaats
Dordrecht, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 26 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 mei 2024 12:00

Duur: start z.s.m.

Aantal uren: 32-36 uur

Schaal: 11

Richttarief: Max €95 - (all-in tarief inclusief reiskosten, excl. BTW)


Als coördinerend senior beleidsmedewerker zet je je tanden in inhoudelijk complexe, opgave-overstijgende dossiers en coördineer je het werk van het beleidsteam. Hier krijg je veel autonomie, werk je in een inspirerend team, en kun je rekenen op sterke ondersteuning.

Welkom bij de Sociale Dienst Drechtsteden, een van de grootste sociale diensten van Nederland met ruimte voor jouw initiatief en jouw innovatieve ideeën. Bij ons kun je alles integraal aanpakken en echt een verschil maken voor onze inwoners.

Wat ga je doen?

Als coördinator beleid zorg je ervoor dat planningen worden gehaald en processen worden gevolgd. Je bespreekt met het team de voortgang, planning en ontwikkelmogelijkheden. Je hebt oog voor de mensen in jouw team en zorgt dat zij optimaal kunnen werken. Hiervoor voer je lichte p-taken uit met ondersteuning van de personeelscoördinator. Je bent inhoudelijk betrokken bij dossiers, pakt ook zelf dossiers op en begrijpt wat er speelt, waardoor je het team effectief kunt adviseren. Daarnaast blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en breng je inspiratie naar het team om het vak te blijven ontwikkelen.

Bovendien coördineer jij namens team Beleid de inhoudelijke input die geleverd moet worden voor de P&C cyclus en zorg je dat deze input goed met elkaar samenhangt en logisch opgebouwd is. Verder ben je betrokken bij het interne proces tussen teams en samenwerkingspartners en denk je mee over wat haalbaar is in onze dynamische omgeving. Tegelijkertijd begrijp je de uitdagingen van het inzetten van medewerkers in deze context.

Wat neem je mee?

We laten ons heel graag verrassen en denken qua kennis en ervaring aan het volgende:

· Een afgeronde hbo-opleiding;

· Ruime, relevante werkervaring;

· Kennis van het sociaal domein en wetgeving (bijvoorbeeld Participatiewet, Wmo, schuldhulpverlening of Inburgering);

· Ervaring met bestuurlijke- en beleidsprocessen en de Planning- & Controlcyclus.

Je bent (omgevings)sensitief, kan goed schakelen met zowel de uitvoering als het management en overziet verbanden snel. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, weet te verbinden en schrijft duidelijke adviezen en verslagen. Je durft mensen aan te spreken en adviseert vanuit je vak op een hoog niveau. Ook heb je altijd aandacht voor de ontwikkelingsmogelijkheden die er zijn. Je bent sterk in plannen, organiseren en innoveren, wat je combineert met lef en pro activiteit.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten