Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance coördinator handhaving en toezicht (zzp)

Geplaatst 29 sep. 2023
Project ID: YIS 9140372
Plaats
Assen
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 okt. 2023 16:45

Startdatum: zsm

Duur: 1 jaar

Inzet: 32-36 uur per week

Inschaling: Schaal 9 CAO Gemeenten (senior)

Richtlijntarief: € 71,- excl btw



Opdracht:

Iemand die een bijdrage levert aan de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Assen.

 

Team

Ons team Vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) is een dynamisch team op het gebied van Openbare orde en veiligheid. Ons doel is de stad en de omgeving/ gemeente Assen veiliger en leefbaarder te maken. We spelen tijdig en gericht in op datgene onze omgeving om vraagt; we werken steeds meer informatie gestuurd. Ons team bestaat uit een veiligheidsregisseur, ambtenaren openbare orde, Vergunningverleners, integrale BOA’s en wijk BOA’s, en een handhavingsjurist. Met name voor de groep BOA’s zoeken wij een Coördinator.

 

De functie

Samen met de Teammanager VTH vertaal je organisatiedoelen in concrete en aantoonbare bijdragen van de (groep) BOA’s. Je initieert en coördineert projecten op het gebied van handhaving, leefbaarheid en openbare orde. Daarbij zoek je klant- en resultaatgericht naar de beste vorm van samenwerking. Je bewaakt de kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden en doet voorstellen voor verbetering. Je draagt actief bij aan de professionalisering van de groep en van de individuele medewerkers. Je coacht en begeleidt medewerkers en fungeert als achtervang in complexere kwesties.

 

Jouw competenties

·        Integer: Je reageert correct, tegemoetkomend en adequaat op de reacties van jouw directe collega’s en die van interne en externe stakeholders. Je reageert op problemen en je vindt oplossingen bij belangentegenstellingen. In deze aanpak kun je anderen goed overtuigen van een bepaald standpunt om instemming te krijgen met plannen, ideeën of producten.

·        Oordeelsvorming; Je kunt goed inschatten hoe groot een probleem werkelijk is, je kunt duidelijk het doel van het besluit aangeven en je kunt de beste keuze maken uit de mogelijke oplossingen of besluiten.

·        Overtuigingskracht; Je bent vastberaden en toont gedrag en houding dat erop gericht is om anderen te overtuigen van een bepaald standpunt en instemming te krijgen met als doel het realiseren van bepaalde plannen en ideeën. Je weet anderen te overtuigen door de focus te leggen op de voordelen en je kunt de behoefte van stakeholders vertalen naar krachtige argumenten om je eigen mening te ondersteunen

·        Conflicthantering; Je kunt op tactvolle wijze omgaan met belangentegenstellingen en deze helpen oplossen

 

Wij vragen

·        Iemand die goed bekend is met het gebied van openbare orde, veiligheid en leefbaarheid, inclusief het opstellen van processen verbaal de overige werkwijzen en de cultuur binnen de strafrechtketen.

·        Vaardig in het werken met digitale systemen zoals Microsoft Office, Brickyard, CJIB-module.

·        Ruime ervaring als coördinator van projecten en het aansturen van operationele teams.

·        Een flexibele instelling met betrekking tot de werkdagen (feestdagen en weekend) en werktijden (overdag, avonden en incidenteel nachten).

·        Een door opleiding en ervaring verkregen HBO werk en denkniveau.  En in het bezit van een diploma Buitengewoon Opsporing Ambtenaar en een geldig rijbewijs B, of je bent bereid deze te behalen binnen redelijke termijn te behalen.

·        Iemand die integer is en de Nederlandse taal goed beheerst en een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid heeft.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten