Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ervaren wmo consulent (zzp)

Geplaatst 27 mei 2022
Project ID: YIS 9115447
Plaats
Boxtel
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 6 jun. 2022
Einde: 6 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 jun. 2022 12:00

Startdatum: z.s.m.

Duur: 4 maanden

Uren per week: 32-36 uur per week

Functieschaal: 9

Sluitingsdatum: vrijdag 3-6-2022 om 12.00 uur (let op: geschikte kandidaten worden meteen bij binnenkomst voorgesteld bij opdrachtgever).

 

We zoeken iemand met ervaring op het gebied van begeleiding en klassieke taken. Er is helaas geen mogelijkheden om een junior in te werken, dus we zijn op zoek naar ervaren kracht met minimaal 2 jaar ervaring. 

 

De Wmo consulent zal deel gaan uitmaken van één van de wijkteams.


 

Werkzaamheden: 

 

  • Behandelen van Wmo aanvragen door middel van een hoogwaardige en integrale intake (zowel klassieke taken als begeleidingsaanvragen)
  • Analyseren en beoordelen van de aanvragen, waaronder ook de meest complexe Wmo-aanvragen
  • Het zelfstandig stellen van alle indicaties, het opstellen van het indicatierapport en de beschikking en beslissen op de aanvragen voor zover daartoe gemandateerd

 

 

Jij brengt mee: 

 

  • Een relevante afgeronde HBO opleiding.
  • Jij beschikt over ruime allround kennis en ervaring op het gebied van Wmo (begeleiding en klassieke taken) en kennis van het Sociale Domein breed.
  • Kennis van algemene voorzieningen.
  • Goede communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten