Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance financieel adviseur (zzp)

Geplaatst 16 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111262
Plaats
Waalre
Uren
16 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 25 mrt. 2022
Einde: 1 jul. 2022
Tarief
Onbekend

Start: zsm
Duur opdracht : 3 maanden
Uren: 16-20 uur/ week
Tarief: bespreekbaar (referentie tarief : 73,-)


Onderwerpen/werkzaamheden zijn:

  • Jaarrekening
  • Spendanalyse
  • Kaderbrief
  • Start begroting. 

 

We zoeken iemand die breed inzetbaar is en met ervaring als financieel adviseur. 


Stel je eens voor dat jij ervoor zorgt dat bestuurders, managers en collega’s door jouw advies en tips meegenomen worden in de wereld van financiën. Dat je de managers hulp biedt bij hun financiële verantwoordelijkheid voor het sturen en beheersen van hun afdeling. 


Krijg jij er energie van om richting te geven aan (door)ontwikkelingen op de financiële dienstverlening? Vind je het leuk om de planning-en-controlproducten op te stellen, net als het analyseren en beoordelen van complexe afdelingsbrede en gemeentelijke vraagstukken? 


Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen om samen met je collega adviseurs mede te zorgen voor een financieel gezonde organisatie?

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten