Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance functioneel beheerder Centric Leefomgeving CLO (zzp)

Geplaatst 17 jan. 2024
Project ID: YIS 9148157
Plaats
IJmuiden
Uren
16 uur/week
Periode
9 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 okt. 2024
Tarief
86 - 106.75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 9 feb. 2024 13:00

Startdatum; zo snel mogelijk.

Schaal; 11.

Uren per week (update 06/02/24): we zijn nog zoekende voor 16 tot 20 per week.

Standplaats: IJmuiden

Max tarief: € 101,-

Einddatum inzet: 31-10-2024

Ervaring met applicatie Centric leefomgeving is een must. Dit graag melden in en/of motivatie.


De Omgevingswet regelt alles wat met de inrichting, ontwikkeling en bescherming van de fysieke leefomgeving te maken heeft. Als functioneel applicatiebeheerder onderhoud je onze software oplossing voor de Omgevingswet waarmee we voldoen aan de minimale eisen die deze nieuwe wet aan de gemeente stelt.

Jij zorgt er voor dat de informatievoorziening optimaal functioneert en doorontwikkeld wordt op basis van de organisatie- en gebruikersbehoefte die je actief ophaalt. Je vertaalt de gebruikersbehoefte door naar de technische uitwerking in het systeem. Test deze middels acceptatietesten en rolt het vervolgens uit. Daarbij geef je trainingen aan medewerkers en stel je gebruikshandleidingen en instructies op.

Jij hebt affiniteit met de techniek rond applicaties en de samenhang daartussen. Koppelvlakken zie je als een technische uitdaging en jij weet diverse applicaties aan elkaar te verbinden ten behoeve van de dienstverlening aan de gebruiker.

Wat wij vragen

Je bent een enthousiaste, gedreven en stressbestendige functioneel beheerder die proactief inspeelt op kansen, problemen en verwachtingen. Je bent sociaal, klantgericht en kwaliteitsgericht en weet goed aan te sluiten bij de behoefte van de gebruikers in de applicaties. Daarnaast ben je analytisch en weet je oplossingen aan te dragen voor de uitdagingen waar de gebruikers mee te maken hebben. Je bent ook bereid om bij te springen bij het beheer van andere bedrijfsbrede applicaties waarbij jullie als functioneel beheerders voor de teamprestatie gaan. 

Wat breng je in elk geval mee?

•          HBO werk- en denkniveau, nieuwsgierigheid en proactieve houding;

•          1 tot 2 jaar werkervaring als functioneel beheerder CLO;

•          Kennis en ervaring met ITIL en BISL concepten en projectmatig werken;

•          Ervaring met het vertalen van gebruikerswensen naar functionele specificaties;

•          Kennis en ervaring met methoden en technieken op het gebied van testen en koppelingen;

•          Ervaring met DSO-LV en de landelijke standaarden zoals STOP-TPOD en zaaksystemen is een  pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten