Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance inkoper jeugd en wmo (zzp)

Geplaatst 30 apr. 2024
Project ID: YIS 9156662
Plaats
Gouda, Hybride
Uren
8 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 13 mei 2024
Einde: 14 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 6 mei 2024 12:00

Gewenste startdatum: z.s.m.

Schaal 11/12

Verwachte duur van de opdracht: 3 maanden

Aantal uur per week (min/max): 8 uur per week

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Wat ga je doen?

De regio Midden-Holland (5 gemeenten) is gestart met de voorbereiding voor de inkoop jeugd en Wmo. Voor deze opdracht betreft het 3 onderhandse trajecten (enkelvoudig onderhands, meerdere partijen) voor JeugdhulpPlus, Jeugdbescherming/Jeugdreclassering , Forensische GGZ.

 

Met wie ga je werken?

Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinair projectteam inkoop en legt verantwoording af aan de projectleider. Gezien de capaciteit van de inkopers in het projectteam, zoeken we met spoed een extra inkoper voor de trajecten ‘gedwongen kader’.

 

Wat breng je mee:

Het is een bestuurlijk gevoelig onderwerp. Hoewel het inkooptechnisch niet ingewikkeld is, vraagt dit wel een senior die de belangen van zowel aanbieders, gemeenten en jeugdigen , bestuurders èn uitvoerende organisaties goed kan balanceren. Die met zachte hand een patstelling kan doorbreken door met pragmatische oplossingen te komen. Bij voorkeur een inkoper met ervaring op het gebied van gedwongen kader / jeugdhulp maar een stevige ervaren beleidsmedewerker met ervaring met het gedwongen kader (dat is dan een eis), mag ook aangeboden worden.

 

Aantoonbare ervaring op het gebied van:

  • Het regionaal inkopen van maatwerkvoorzieningen Jeugd en Wmo; gedwongen kader is een pré.

  • Je houdt overzicht in de processen, bent oplossingsgericht, stelt prioriteiten en creëert draagvlak voor jouw adviezen;

  • Kandidaat heeft op het cv minimaal 1 relevante referentie toegevoegd met contactgegevens.

 

Competenties:

  • Samenwerken

  • Flexibel

  • Proactief

  • Duidelijk in woord en schrift

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten