Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance manager projectbeheersing (zzp)

Geplaatst 13 nov. 2023
Project ID: YIS 9143338
Plaats
Almere, Hybride
Uren
8 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jan. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 nov. 2023 17:00

Startdatum: januari 2024

Einddatum: opdracht is voor 1 jaar met optie tot verlenging

Uren: 8 uur per week

Schaal: 11

Benodigde devices (telefoon/laptop) worden niet verstrekt door de opdrachtgever

Maatschap en VOF zijn niet mogelijk


Ze zijn recent gestart met het Groot Onderhoud De Hoven project waarbij ze als pilot de IPM methodiek toepassen. Voor dit project zoeken ze nog een manager projectbeheersing die ruim ervaren is met het IPM model. Je bent ook bereid om de handen uit de mouwen te steken, om zelf ook productie te leveren (niet alleen aansturen). Je bent in staat om de overige IPM leden en de opdrachtgever te adviseren en coachen op de uitoefening van de IPM methodiek.

Als manager projectbeheersing maak je analyses op de verschillende projectbeheersingsaspecten en de samenhang daartussen. Je geeft leiding aan- en werkt samen met een team van adviseurs en kostendeskundigen. De benodigde projectbeheersingsproducten laat je omschrijven volgens de afgesproken specificaties en je bewaakt de aanlevering van deze producten door marktpartijen.

Daarnaast ben je de sparringpartner voor de projectmanager, de opdrachtgever en de andere leden van het IPM-team als het gaat om projectbeheersing. Je bent medeverantwoordelijk voor het projectresultaat en eindverantwoordelijk voor de beheersing van het project. Je bent in staat om de overige IPM teamleden (project-, contract-, technisch- en omgevingsmanager) effectief te beïnvloeden. Indien nodig maak je gebruik van de aanwezige informatie- en escalatielijnen naar de lijnorganisatie.


Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de financiële, economische of bedrijfskundige richting

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het IPM model en je hebt deze methodiek al eerder binnen een organisatie uitgerold. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten