Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker BAG (zzp)

Geplaatst 3 jul. 2023
Project ID: YIS 9136119
Plaats
Nieuwerkerk aan den IJssel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 12 sep. 2023
Einde: 12 mrt. 2024
Tarief
55 - 68 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 11 jul. 2023 14:00

Startdatum 12-9-2023

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging

Aantal uur per week: 36 uur per week

Schaal: 8

Indicatie uurtarief: 55-68 euro

Deadline voor het aanbieden van kandidaten: kandidaten worden beoordeeld en voorgesteld na deadline



Wil jij meewerken aan het zo goed mogelijk laten verlopen van alle processen en verwerkingen die bij het beheer van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) komen kijken? Word jij enthousiast van geografische gegevens en digitale systemen? Dan is deze functie echt wat voor jou! 

Zuidplas: de gemeente die je laat groeien!

Zuidplas is een fusiegemeente die bestaat uit de dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. We bestaan pas 13 jaar, en net als een echte tiener groeien we hard. Dat biedt kansen: in je dagelijks werk én voor je carrière. Door onze ligging tussen Rotterdam en Gouda kun je jezelf ook aan grootstedelijke vraagstukken wagen. En de regio Midden-Holland waarin we ons bevinden, is eigenlijk een soort Nederland in het klein. Met een interessant speelveld, zowel politiek als geografisch.

 

Zuidplas groeit de komende jaren flink in inwoneraantal en daarmee ook in het aantal collega’s in de organisatie. We staan voor uitdagende opgaven en passen onze werkwijze aan de vragen vanuit de samenleving aan. Om aan te sluiten op die ontwikkelingen is op interactieve manier een concernplan Zuidplas Groeit! en veranderplan gemaakt, inclusief een nieuwe organisatievisie voor Zuidplas. De organisatieontwikkeling heeft als stip op de horizon de hoofdopgaven: Opgavegericht, Zelforganiserend, Slagvaardig en Wendbaar en is nog in volle gang.

Je komt te werken in een gemeente die groeit en een nieuw dorp gaat bouwen in de Zuidplaspolder, dat biedt volop uitdagen voor het BAG beheer!

Aan de slag met gegevens die van groot belang zijn voor het goed kunnen beheren van de openbare buitenruimte en voor alle afnemers van de BAG.

Je zorgt er samen met je collega BAG Beheerder voor dat er op het gebied van de Basisregistratie Adressen en Gebouwen altijd tijdig de juiste, actuele en betrouwbare gegevens beschikbaar zijn. Gezien de toepassingen van deze Basisregistratie Adressen & Gebouwen is het van essentieel belang dat de wettelijke of gewenste kwaliteit van deze administratieve en geometrische gegevens altijd goed is, zodat interne of externe afnemers erop kunnen vertrouwen. Daar sta jij voor!

Je (dagelijkse) activiteiten bestaan onder meer uit:

·       het beoordelen van de aangevraagde omgevingsvergunning op relevantie voor de BAG en dit verwerken in de BAG registratie (Key2BAG);

·       het digitaal berekenen van de gebruiksoppervlakte (mbv Bluebeam);

·       het verwerken van de voorraad terugmeldingen (correctie-verzoeken of onderzoeksvragen);

·       het opstellen van brondocumenten en huisnummerbesluiten;

·       het doorvoeren van verbetering in de BAG registratie nav kwaliteitscontroles;

Daarnaast draag je zorg voor een goede communicatie en afstemming met interne en externe gebruikers van BAG gegevens, ketenpartners/organisaties die informatie aanleveren, afnemen en/of verwerken.


Functie-eisen:

·       Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, in relevante richting (bijvoorbeeld Bouwkunde of Vastgoed), aangevuld met een afgeronde training/opleiding/cursus op het gebied van de BAG;

·       Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij een gemeente;

·       Je werkt nauwkeurig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;

·       Aantoonbaar kennis van en ervaring met Key2BAG en Bluebeam is een pré.

·       Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen. (is standaard)

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten