Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker integrale veiligheid/rampenbestrijding

Geplaatst 25 sep. 2021
Project ID: YIS 9101824
Plaats
Budel
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 27 sep. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
60 - 80 €/uur

Sollicitatie deadline: 30-09 15:00

Start: Per direct

einddatum: 31-12-2021

inschaling: schaal 9

 

Gezocht: Medewerker openbare orde en veiligheid

met accent-taak crisisbeheersing en rampenbestrijding
 

Wist je dat..
 

Veiligheid hoge prioriteit heeft in onze gemeente? Wij vinden veiligheid een basisrecht voor iedereen en tegelijkertijd verwachten we dat iedereen zich ook zelf verantwoordelijk voelt voor veiligheid. Wat mag een burger verwachten van de overheid en wat verwacht de overheid van de burger? Moeten wij mee met de beeldvorming die de media schetst, of kunnen we zelf beeldbepalend zijn? Wat gebeurt er om ons heen als het gaat om veiligheid en wat vinden wij daar zelf van?
 

Graag laten wij ons hierbij versterken door een nieuwe collega openbare orde en veiligheid, rampenbestrijding en crisisbeheersing met een hands-on-mentaliteit. Als medewerker openbare orde en veiligheid, rampenbestrijding en crisisbeehersing werk je samen met onze adviseur veiligheid aan totstandkoming van beleid en de uitvoering daarvan. Je zoekt daarbij de samenwerking binnen ons a2-samenwerkingsverband, met de veiligheidsregio en andere externe partijen. Het uitvoering geven aan de crisisbeheersing en rampenbestrijding, is een belangrijk onderdeel van deze functie. Bij (grootschalige) rampen en crisis sta jij met je neus voorop en coördineer jij de inzet van je lokale rampenorganisatie. Samen met je interne en externe collega’s zorg je ervoor dat de 24/7 beschikbaarheidsdienst is ingevuld.
 

Ben jij…
 

·        het nieuwe aanspreekpunt voor sociale en fysieke veiligheidsmaatregelen?

·        het nieuwe aanspreekpunt voor de veiligheidsregio voor rampenbestrijding en crisisbeheersing?

·        onze nieuwe collega die aan de slag gaat met het opleiden, trainen en beoefening van de lokale rampenorganisatie?

·        de nieuwe ondersteuner van onze adviseur Openbare Orde en Veiligheid op uitvoerend en praktisch niveau?

·        de nieuwe sparringspartner die onze burgemeester gevraagd en ongevraagd adviseert?

·        onze nieuwe collega die vanuit gemeente Cranendonck gaat participeren in de regionale crisisorganisatie van de bevolkingszorg?

·        degene die op lokaal niveau diverse overleggen voert met maatschappelijke instellingen en andere betrokken partijen rondom de thema’s openbare orde en veiligheid?

·        degene die uitvoering gaat geven aan de Wet Bibob?

·        een verbinder en goede netwerker die makkelijk contact legt, snel vertrouwen krijgt en bruggen slaat tussen partijen?

 

 

Jouw kwaliteiten en achtergrond:
 

  • je werkt en denkt aantoonbaar op minimaal HBO niveau;
  • je staat positief tegenover flexibele werktijden en bent ook in avonduren inzetbaar;
  • je bent betrokken, neemt verantwoordelijkheid en bent stressbestendig;
  • je bent communicatief sterk en hebt een open houding naar inwoners, bedrijven en collega’s;
  • je vindt het uitdagend om in het politieke krachtenveld te functioneren; in discussie ben je ‘hard op de inhoud en zacht op de relatie’;
  • je hebt ervaring en/of affiniteit met het werkterrein en het werken bij de overheid;
  • je hebt kennis van wetgeving en procedures op onderdelen van het betreffende terrein en weet deze in de praktijk toe te passen;
  • je bent een inspirerende en pro-actieve collega die doelgericht en pragmatisch te werk gaat en weet wat er in de organisatie speelt;
  • je bent in staat te anticiperen op ontwikkelingen en hebt het vermogen snel te kunnen schakelen wanneer zich onverwacht kansen of uitdagingen voordoen;
  • onze kernwaarden vertrouwen en lef zijn jou op het lijf geschreven!


Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.
 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten