Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider beschermd wonen en opvang (zzp)

Geplaatst 8 feb. 2024
Project ID: YIS 9149870
Plaats
Hellevoetsluis, Hybride
Uren
24 uur/week
Periode
2 jaren
Start: 1 apr. 2024
Einde: 1 apr. 2026
Tarief
75 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 21 mrt. 2024 12:00

Startdatum: zsm

Duur: ongeveer 2 jaar, bij inzet van 20 uur. Bij 24 uur is looptijd 1.5 jaar

Inzet 20 - 24 uur 

Schaal 11, CAO Gemeenten

Vaste werkdagen gewenst/vereist? In overleg 

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja, deels

LET op: Bring your own device 

Schaal CAR UWO? Schaal11

Richtlijn uurtarief: € 87 

Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring: 4-5 jaar ervaring

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Om plan van aanpak beschermd wonen en opvang uit te kunnen voeren, zoeken we een projectleider met kennis en ervaring op het gebied van projecten in het kader van beschermd wonen en opvang.

Het plan van aanpak, fase 1 zal in maart 2024 vastgesteld worden doorde gemeenteraad van Voorne aan Zee. Fase 2 is in ontwikkeling. Je helpt fase 2 van dit plan van aanpak verder ontwikkelen en ben je ook verantwoordelijk voor de uitvoering van deze tweede fase.In het plan van aanpak staat voor welke opgaven wij staan binnen Voorne aan Zee voor nu en in de komen jaren, welke maatregelen wij extra investeren vanuit lokale middelen en welke maatregelen wij in de toekomst willen uitvoeren met de eventuele decentralisatiemiddelen vanuit het Rijk en in samenwerking met de andere gemeenten op de Zuid-Hollandse Eilanden.


We zien nu in de praktijk dat er betere voorwaarden nodig zijn om inwoners die dak- of thuisloos zijn geworden écht duurzaam herstel te bieden. Dat vraagt méér dan enkel iemand van de straat halen. We zien dat meer inzet nodig is op tijdige signalering, preventie enduurzame en intensieve begeleiding en zeer belangrijk: voldoende passende woonmogelijkheden, die er op dit moment niet zijn binnen Voorne aan Zee. We verwachten van je dat je het plan van aanpak implementeert en de uitvoering van het plan met enthousiasme en energie leidt.


Hierbij lukt het je om:

 Draagvlak te creëren voor de activiteiten uit het plan van aanpak binnen en buiten de gemeente/

 De projecten/pilots i.s.m. partners en andere betrokkenen aanjaagt en realiseert

 De voortgang van projecten/pilots en maatregelen monitort

 De communicatie over het project en activiteiten naar partners en de gemeente(ambtelijk en bestuurlijk), in samenspraak met de beleidsadviseur Zorg en Wonen organiseert

 De financiën van het plan bewaakt

 Waar nodig een bijdrage levert aan landelijke activiteiten m.b.t. Brede aanpak dak- en thuislozen

 Je stelt een eindevaluatie op met hierin conclusies en aanbevelingen per project. Je werkt zelfstandig aan de implementatie van het plan. Je overlegt periodiek met je opdrachtgevers (een teamleider en een beleidsadviseur binnen de keten maatschappelijke ondersteuning) over de uitvoering van de projectopdracht. 

 Je maakt afspraken met partners, stelt projectdocumenten op en legt over de resultaten verantwoording af aan je opdrachtgever.


Jouw profiel

 Je hebt specifieke kennis van landelijke projecten.

 Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider binnen het beleidsveld maatschappelijk opvang en beschermd wonen, zowel aan de kant van een gemeente als aan de kant van een zorgaanbieder.

 Je hebt minimaal een afgeronde HBO+ opleiding.

 Je hebt een relevant netwerk in de regio (corporaties, gemeenten, zorgaanbieders).

 Je hebt een netwerk met gemeenten, zorgorganisaties en woningbouwcorporaties in de regio Rotterdam/Zuid-Hollandse Eilanden

 Je bent een daadkrachtige verbinder

 Je hebt kennis van het plan van aanpak beschermd wonen en opvang van de gemeente Voorne aan Zee.

 Je hebt kennis van de regionale samenwerkingsovereenkomst beschermd wonen en maatschappelijke opvang op de Zuid-Hollandse Eilanden.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten