Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider handhaving (zzp)

Geplaatst 7 jul. 2022
Project ID: YIS 9117382
Plaats
Dordrecht, Zuid-Holland
Uren
12 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 18 jul. 2022
Einde: 4 jan. 2023
Tarief
80 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 jul. 2022 12:00

Aantal uren: 20-24 uur

Startdatum: z.s.m.

Duur voor nu: tot 1-2-2023

Richttarief: 90,-

 

 

Projectleider organisatieverandering handhaving.

 

De gemeente huurt momenteel de handhavers in via een marktpartij. Het huidige contract loopt op 1 januari 2023 af. Voor de periode na 1 januari is een nieuwe aanbesteding in voorbereiding. De gemeente heeft besloten om per 1 januari 2023 de handhavers die voldoen aan de eisen en langer dan een jaar in Dordrecht werken een aanstelling bij de gemeente aan te bieden.

 

Hiermee komen tot circa 40 medewerkers in dienst van de gemeente. Ter voorbereiding moet de interne organisatie worden aangepast, functiebeschrijvingen gemaakt, een reorganisatieplan worden gemaakt, advies gevraagd aan de OR, afspraken met de huidige werkgever, etc.

 

Voor de sturing op dit traject zoeken we een projectleider die ervaring heeft met veranderprocessen bij gemeentelijke afdelingen handhaving.

 

Jij brengt mee: 

- Ervaring met verandertrajecten en het opstellen van een reorganisatieplan

  • adviesaanvragen bij de OR
  • Kennis van hoe een Gemeente is georganiseerd

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten