Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider transitie woonwagenlocatie

Geplaatst 23 jun. 2021
Project ID: YIS 9097445
Plaats
Oirschot
Uren
18 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 2 aug. 2021
Einde: 31 okt. 2021
Tarief
70 - 90 €/month

Locatie: Oirschot

Sollicitatie deadline: 29-6 om 9:00 uur


Projectleider Transitie woonwagenlocatie

(18 uur per week)


De gemeente Oirschot en woningcorporatie Wooninc. hebben gezamenlijk de ambitie uitgesproken om de huidige woonwagenlocatie te her ontwikkelen in samenwerking  met andere betrokken partners en de huidige  bewoners. De huidige locatie voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd, bekeken moet worden hoe verder te gaan met vervuilde bodem en het gebied moet opnieuw worden bestemd. Daarnaast moet de situatie in overeenstemming worden gebracht met de geldende wet- en regelgeving in brede zin.

Doel is om uiteindelijk te komen tot een goed beheersbare, alsmede een schoon, heel en veilig ingerichte locatie voor standplaatsen waar de bewoners prettig en veilig kunnen wonen met respect voor hun omgeving. 

De gemeente Oirschot en Wooninc. zoeken hierbij ondersteuning in de vorm van een Projectleider.


Als projectleider heb je een gevarieerd pakket van taken en activiteiten waarbij je goed in staat bent om prioriteiten te stellen en tegelijkertijd resultaten te behalen. Je weet het overzicht te houden, op tijd te signaleren, de juiste mensen erbij te betrekken en de voortgang te bewaken.


Tot de werkzaamheden behoren o.a.:


Periode augustus t/m oktober:


·      De huidige situatie op het woonwagenkamp inventariseren (nulmeting) en een plan van aanpak op te stellen teneinde te komen tot een genormaliseerde en heringerichte woonwagenlocatie. Het gaat hier om een integraal plan bestaande uit maatregelen op het gebied van het ruimtelijk, sociaal en veiligheidsdomein. Dit transitieplan dient tevens voorzien te zijn van een financiële paragraaf met daarin de benodigde middelen vanuit de gemeente en Wooninc..


Functie-eisen:

  • Je hebt HBO + / WO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ruime ervaring met het aansturen van meer complexe projecten en processen waarbij er sprake is van een diversiteit van belangen;
  • Je kunt goed functioneren op diverse organisatieniveaus en in een politiek en bestuurlijk complexe omgeving;
  • Je beschikt over een helikopterview, hands-on mentaliteit en weet gezamenlijkheid en draagvlak te creëren;
  • Je bent gericht op samenwerken;
  • Je hebt overtuigingskracht en kunt goed verbinden;
  • Je hebt een positieve uitstraling, relativeringsvermogen, bent communicatief sterk en hebt een gezonde dosis humor;
  • Affiniteit met woonwagenzaken is vereist, ervaring is een pré.



Het betreft een tijdelijke functie van 3 maanden voor 18 uur per week. Na afloop van deze periode wordt op basis van het plan van aanpak/transitieplan het benodigde krediet bepaald en zal een vervolgopdracht worden uitgezet voor de uitvoering van het transitieplan voor de duur van maximaal 3 jaar.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten