Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior-adviseur woonwagens (zzp)

Geplaatst 3 apr. 2024
Project ID: YIS 9154384
Plaats
Dordrecht, Hybride
Uren
20 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 3 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 apr. 2024 10:00

Startdatum inzet: 3-4-2024

Tarief Schaal 11

Uren 16-20 uur voorkeur

Opdracht duur 12 maanden


Senior-adviseur woonwagens

Dordrecht staat in de top 10 van gemeenten met het aantal woonwagens met 13 locaties en 153 standplaatsen. Deze locaties willen wij laten onderzoeken om te bekijken of er ruimte gemaakt zou kunnen worden. Dit moet in overleg met woonwagenbewoners plaatsvinden.

We zoeken iemand die vanuit de techniek, creativiteit en goed luisteren naar betrokkenen tot haalbare voorstellen kan komen.

Je gaat samenwerken met collega adviseurs wonen, vastgoed en RO.

Waar kom je te werken?

Dordrecht is een stad vol ambities, met een roemrijk verleden en grootse plannen voor de toekomst. De maatschappelijke opgaven staan centraal. Samen met de partners in de stad en regio werkt men aan het realiseren daarvan.  

Werken bij Dordrecht is werken bij een gemeente met ambitie. Dordrecht loopt voorop in innovatie. We zeggen dat niet snel, want dat zit niet in ons karakter. Maar als je onze ambities leert kennen dan merk je dat we te maken hebben met complexe en heel interessante uitdagingen die we ook weten te realiseren. Binnen onze compacte stad kunnen wij onze ambities alleen realiseren met onze betrokken mensen. Die zijn er en er is ruimte voor meer. 

Wat ga je doen?

Als projectleider ben je bij ons verantwoordelijk voor het leiden van een cruciale opdracht: het onderzoeken van mogelijkheden voor het uitbreiden van het aantal standplaatsen op onze huidige woonwagenlocaties. Je zult je richten op het verkennen van verdichtings technieken en andere innovatieve oplossingen die de capaciteit van de locaties kunnen vergroten.

Een belangrijk aspect van deze rol is het betrekken van de woonwagenbewoners bij het proces. Je zult nauw samenwerken met een vertegenwoordiging van de gemeenschap, hen ondersteunen bij het identificeren van mogelijke verdichtingsmogelijkheden en andere creatieve oplossingen. Bovendien zal je samen met hen het huidige beleid en de toewijzingsprocedures evalueren, en richtlijnen voor woonwagenstandplaatsen herzien.

Je zult werken met een doel: het eindverslag willen we tegen januari 2025 gereed hebben. Na voltooiing zal je verantwoordelijk zijn voor het communiceren van de resultaten met het bestuur, waarbij je de aanbevelingen presenteert die voortkomen uit het onderzoek en de betrokkenheid van de gemeenschap.

Wat neem je mee?

  • Ervaren projectleider met expertise in landelijk en lokaal woonwagenbeleid.

  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

  • Uitstekende onderzoeksvaardigheden om het beleid te evalueren en uitbreidingsmogelijkheden te onderzoeken.

  • Beschikbaarheid van 16-20 uur per week gedurende april 2024 t/m maart 2025, ofwel 2 x 8 uur per week, ofwel een 4-daags opdracht voor een periode van 1 jaar.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten