Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior functioneel applicatiebeheerder Zaaksysteem Djuma (zzp)

Geplaatst 28 jul. 2023
Project ID: YIS 9137483
Plaats
Velsen, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
61.5 - 83 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 3 aug. 2023 12:00

Startdatum: Z.s.m.

Einddatum: 31-12-2023

Uren per week: 36

Schaal: 10



Wat ga je doen?


Als functioneel applicatiebeheerder onderhoud je het nieuwe zaaksysteem Djuma die nu nog is ingericht volgens de processen die bekend waren in het oude zaaksysteem. De gemeente Velsen heeft de ambitie om dit stevig door te ontwikkelen en volledig digitaal en zaakgericht te werken. Om eisen, vragen en wensen goed te kunnen beoordelen en te kunnen verwerken is de gemeente Velsen op zoek naar een senior functioneel beheerder die bekend is met zaakgericht werken en het beheer van zaaksystemen. Belangrijk hierbij is dat medewerkers worden meegenomen in het digitaal werken middels het zaaksysteem. 


Jij zorgt er voor dat de informatievoorziening optimaal functioneert en doorontwikkeld wordt op basis van de organisatie- en gebruikersbehoefte die je actief ophaalt. Je vertaalt de gebruikersbehoefte door naar de technische uitwerking in het systeem.


Test deze middels acceptatietesten en rolt het vervolgens uit. Daarbij geef je trainingen aan medewerkers en stel je gebruikshandleidingen en instructies op. Jij hebt affiniteit met de techniek rond applicaties en de samenhang daartussen. Koppelvlakken zie je als een technische uitdaging en jij weet diverse applicaties aan elkaar te verbinden ten behoeve van de dienstverlening aan de gebruiker.


Velsen is  een overzichtelijke organisatie, daardoor zijn de lijnen kort, ook naar het college en het bestuur. Jouw bijdrage wordt dus gezien en gehoord en we geven je daarbij al ons vertrouwen. Gecombineerd met de veelzijdige vraagstukken, de persoonlijke, prettige sfeer in het team en een manager die ruimte geeft, maar graag meedenkt levert dat jou een interessante en verantwoordelijke rol op.



Wat wij vragen:


Je bent een enthousiaste, gedreven en stressbestendige functioneel beheerder die proactief inspeelt op kansen, problemen en verwachtingen. Je bent sociaal, klantgericht en kwaliteitsgericht en weet goed aan te sluiten bij de behoefte van de gebruikers in de applicaties. Daarnaast ben je analytisch en weet je oplossingen aan te dragen voor de uitdagingen waar de gebruikers mee te maken hebben. Je bent ook bereid om bij te springen bij het beheer van andere bedrijfsbrede applicaties waarbij jullie als functioneel beheerders voor de teamprestatie gaan.



Wat breng je in elk geval mee?


  • HBO werk- en denkniveau, nieuwsgierigheid en proactieve houding;


  • 3 tot 5 jaar werkervaring als functioneel beheerder;


  • Kennis en ervaring met ITIL en BISL concepten en projectmatig werken;


  • Ervaring met het vertalen van gebruikerswensen naar functionele specificaties en/of user-stories;


  • Kennis en ervaring met methoden en technieken op het gebied van testen en koppelingen;


  • Ervaring met zaaksystemen is een pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten