Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance senior medewerker vakteam IC (zzp)

Geplaatst 11 okt. 2023
Project ID: YIS 9141076
Plaats
Hoornaar, Hybride
Uren
30 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 15 nov. 2023
Einde: 15 mei 2024
Tarief
78 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 27 okt. 2023 10:00
  • 15 november starten

  • Opdracht tot medio mei 2024

  • 24-36 uur per week

  • Standplaats is Hoornaar. Er wordt van de inhuurmedewerker verwacht om ongeveer 50% van de tijd werkzaam te zijn in Hoornaar. Overige uren kunnen in overleg thuis gewerkt worden. 

  • Let op voor ZZP: sinds 1 oktober 2023 kunnen wij geen VOF meer obv een modelovereenkomst contracteren. Enkel de rechtsvormen eenmanszaak en BV (waar de ZZP als enig natuurlijk persoon op staat).


"Het KCC van de gemeente staat op dit moment nog in de kinderschoenen en is daarom op zoek naar iemand die ervaring heeft met een KCC, zowel op proces als inhoud. Het KCC moet naar een volgend niveau getild worden, en de vraag is, wat is hier voor nodig? De gemeente Molenlanden is op zoek naar iemand die hier een advies over kan schrijven, vanuit een helikopterview bij het huidige team. Dit alles in samenspraak met de adviseur informatievoorziening/dienstverlening, ook de afdeling HR zal meedenken. Het gaat hier niet om het daadwerkelijk implementeren van bijvoorbeeld een database, maar het is wel belangrijk om aan te kunnen geven waar de groeimogelijkheden liggen."


Functieomschrijving:

·        Het digitaliseren (optimaliseren) van de processen zodanig dat vragen van inwoners en ondernemers snel worden beantwoord, het zoeken wordt verminderd, de verschillende media effectief en efficiënt worden ingezet.

·        Het slimmer gebruiken van de beschikbare systemen.

·        Het opzetten en inrichten van een database.

·        Het gebruiken van de systemen om daarop ook te kunnen sturen.

·        De vier bovenstaande punten vooruitlopend op de gewenste ontwikkeling richting omni-channeling en de doorontwikkeling van team IC naar een Klantcontact centrum (KCC).

·        Samen met het team voor de Kadernota 2025 te komen met een passend voorstel m.b.t. de formatie (kwantiteit en kwaliteit) van het team rekening houdend met de in de toekomst nodige ontwikkelingen. 

·        Het verder brengen van de rol en regeltaken binnen team IC. 



Functie-eisen:

Het bovenstaande vraagt van de senior een hands-on mentaliteit. De senior regelt dicht bij het team zaken op operationeel niveau en kan schakelen op tactisch en strategisch niveau. Is een gesprekspartner binnen de organisatie namens het team voor bijvoorbeeld de informatieadviseurs, strategisch adviseur dienstverlening, team communicatie en de directie. Voor een goede invulling van deze opdracht is ervaring met en kennis van de inrichting en opzet van een modern klantcontact centrum en omnichannel noodzakelijk. 

Persoonlijke eigenschappen: verbindend, hands-on, snel kunnen schakelen en resultaat gericht zijn. HBO werk- en denkniveau is vereist.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten