Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Teamleider Uitkeringen Administratie (ZZP)

Geplaatst 18 nov. 2021
Project ID: YIS 9104761
Plaats
Ridderkerk
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 dec. 2021
Einde: 31 mei 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 24-11 15:00

Startdatum (gewenst)? Z.s.m.

Startdatum (uiterlijk)? 3 januari 2022.

Duur: 6 maanden.

Optie tot verlenging? Ja, afhankelijk van vaste invulling.

Min/max aantal uur per week? 32 – 36 uur per week.

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee.

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja, maar niet fulltime. Verhouding 50-50.

Tariefstelling: Schaal CAR UWO? 11. Richtlijn uurtarief? Open.

 

Werken bij de BAR-organisatie, dat betekent: meer dan 800 medewerkers, allemaal met hun eigen deskundigheid, samen aan de slag voor Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Drie zelfstandige gemeenten, één moderne uitvoeringsorganisatie. Werken in een groot gebied met veel bedrijvigheid, 125.000 inwoners en drie gemeentebesturen: uniek en uitdagend!

 

Maatschappij is er voor de maatschappelijke ondersteuning, zowel individueel als collectief. In onze aanpak spelen we in op de veranderende rol voor de lokale overheden. Ook zien de medewerkers toe op de sociale infrastructuur in de drie gemeenten. Die is, in lijn met zorg-nieuwe-stijl, meer en meer gebaseerd op wat inwoners zelf kunnen. Maatschappij bestaat uit 4 clusters en 14 teams.

 

Binnen het team Uitkeringen Administratie, dat bestaat uit 20 medewerkers, zijn 3 subgroepen te onderscheiden, Uitkeringenadministratie, Toezicht en Handhaving en Terugvordering en Verhaal.

 

Voor dit team zijn wij op zoek naar een:

 

Teamleider

(32 - 36 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als teamleider Uitkeringen Administratie zorg je ervoor dat de medewerkers op de juiste manier aan de slag gaan. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het team. Je coacht en inspireert de medewerkers waardoor de beste prestaties worden bereikt. Jij zorgt ervoor dat de randvoorwaarden dusdanig zijn dat het team in staat is om optimaal te kunnen functioneren. Daarnaast werk je mee in het operationele proces.

De BAR-organisatie is volop in beweging, Maatschappij is dat ook. Integraal werken, kwaliteit en uniformiteit zijn begrippen die bij de ontwikkeling belangrijke onderdelen zijn. Als teamleider ga je verbindingen aanbrengen in de manier van werken, teams stimuleren om elkaar vaker op te zoeken en die werkwijze ook borgen. In de rol “playing captain” heb je een belangrijke taak bij het doorvertalen en inbedden van die ontwikkelingen. Enkele voorbeelden van de huidige door-ontwikkelingen zijn de e-dienstverlening, implementatie van Integraal Toezicht en Handhaving en het verbeteren van de processen.

 

Wat vragen wij van je?

Je beschikt over ruime ervaring in het aansturen van teams en in het door-ontwikkelen van een team. Je weet op een enthousiaste manier je team zodanig neer te zetten dat prestaties en werkplezier hand in hand gaan.

Kennis van de Participatiewet is natuurlijk belangrijk, zeker zo belangrijk is het dat je weet waar de medewerkers in hun werk mee te maken krijgen. Je beschikt over een opleiding op minimaal HBO-niveau en kent de gemeentelijke omgeving. Je bent stressbestendig en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

 

Je vindt het leuk om samen met jouw team door te ontwikkelen en verder te bouwen, waarbij je een goede balans vind tussen het zakelijke en het sociale aspect.

 

Vacature

Must haves (knockouts)?

·        Kennis en ervaring met de participatiewet (aan de blauwe-/rechtmatigheidskant);

·        Leidinggevende ervaring;

·        Gemeente ervaring.

 

Pre's?

Ervaring met bijdrage leveren aan opstellen jaarrekening t.b.v. de accountant.

 

 

 

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten