Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance teammanager sociaal domein (zzp)

Geplaatst 28 sep. 2023
Project ID: YIS 9140368
Plaats
Oud-Beijerland, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 4 okt. 2023 14:00

Startdatum inzet: z.s.m.

Einddatum inzet: 31-12-2023

Uren per week: 16,00

Functie in schaal 12

Standplaats: Oud-Beijerland

In overleg is het mogelijk om deels hybride te werken

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

*Let op voor ZZP: sinds 1 oktober jl kunnen wij geen VOF meer obv een modelovereenkomst contracteren. Enkel de rechtsvormen eenmanszaak en BV (waar de ZZP als enig natuurlijk persoon op staat).


Voor de gemeente Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een interim teammanager sociaal domein. Deze teammanager zal naast de huidige teammanager werkzaam zijn en beheert de thema's complexe maatschappelijke zorg, jeugdzorg en WMO.


Door de huidige belasting van het team zijn wij op zoek naar iemand met gedegen ervaring (minimaal 3-5 jaar).



De gemeente Hoeksche Waard zoekt een interim teammanager met een aanpakkersmentaliteit vanwege de huidige belasting van het team. Wij zoeken een teammanager voor 16 uur met minimaal 3-5 jaar ervaring op het gebied van leidinggeven én het sociale domein. Affiniteit met de thema's WMO, complexe maatschappelijke zorg en jeugdzorg is een must.Het is in overleg mogelijk om hybride te werken. Binnen het sociaal domein is op dit moment sprake van een grote instroom nieuwe medewerkers en nog een aantal openstaande vacatures, het is van belang dat deze teammanager dit in goede banen gaat leiden. 

Als teammanager heb je ruime ervaring in de uitvoering met teams in het Sociaal Domein.


Functie-eisen:

Vanuit affiniteit met de inhoudelijke werkzaamheden binnen het Sociale Domein ben jij stevige gesprekspartner voor jouw teams, het bestuur, de directie en de gemeentesecretaris. Dit doe je niet zonder je te laten adviseren door de inhoudsdeskundigen uit jouw teams. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten