Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder/directievoerder (zzp)

Geplaatst 27 jul. 2023
Project ID: YIS 9137264
Plaats
Assen
Uren
30 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 sep. 2023
Einde: 1 mrt. 2024
Tarief
59 - 66.75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 jul. 2023 16:00

Startdatum : 01.09.2023

Duur: 6 maanden

Uren: ca 30 uur per week

Schaal: 9

Niveau: medior - senior

Richttarief: €59 - €66,75



Opdracht:


We hebben als Ingenieursbureau van de gemeente Assen twee opdrachten te vergeven.



Flexwonen:


We gaan op een locatie in Assen vanaf 1 september 2023 150 flex woningen bouwen. Dit gebeurt in tweefases. 96 en 48 stuks. De eerste fase kenmerkt zich door veel overleggen en voorbereiden van de uitvoering. De tweede fase is het Defintief plaatsen van de units. Planning over het afroepen van de units, controle op de bouwplaats. Toezicht op de aannemer, onderaannemers en de nutsbedrijven. Op deze klus zit veel tijdsdruk. De eerste fase zal 10 uur in de week zijn, die dan oploopt naar 20 uur in de week.



Doorfietsroute:

We gaan vanaf 1 september de doorfietsroute afmaken over een lengte van 2 kilometer inclusief een onderwater talud. De aannemer begint 1 september met de aanleg. Toezicht extern is gewenst door de relatie die er ligt met de aannemer en tijdgebrek bij IB. Toezicht bestaat uit het dagelijks op toezien van de aannemer, controle van alle papieren en bonnen, bouwverslagen schrijven, bouwvergadering, enz. In eerste instantie start het werk op met 20 uur in de week en met een afbouw naar 10 uur op het eind.

Beide werken zijn in combinatie mooi uit te voeren. 


Voor de eerste opdracht is de nodige senioriteit gewenst, maar voor de tweede is medior niveau toereikend.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde MTS Civiel aangevuld met ervaring in bij voorkeur de bouw en civiel.

Een grote pre is ervaring bij een gemeente in een vergelijkbare rol.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten