Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder

Geplaatst 19 apr. 2024
Project ID: YIS 9155846
Plaats
Bergen
Uren
5 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 18 okt. 2024
Tarief
40 - 43.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 apr. 2024 14:00

Startdatum: zsm

Einddatum: in overleg

Functie schaal: 7

Senioriteits niveau: medior

Aantal uren per week: 5

Aantal dagen per week: 1

Salarisindicatie: 43,50 max euro per uur

Gemeente Bergen (Limburg)


Het gaat om een opdracht voor ongeveer 150 uur per jaar als toezichthouder Alcoholwet en APV-exploitatievergunning en/of ontheffing voor de volgende gelegenheden op het grondgebied van de gemeente Bergen (L). De periodes van inzet zijn in overleg vast te leggen.


Controle op de naleving van vergunningvoorschriften op basis van de Alcoholwet en APV-exploitatievergunning en/of ontheffing bij de volgende gelenheden op het grondgebied van de gemeente Bergen (L):

- 10 paracommerciële inrichtingen;

- 15 reguliere horeca inrichtingen;

- 5 evenementen.

Daarnaast dienen bij deze gelegenheden en andere locaties waar alcoholhoudende drank verkocht worden met behulp van een minderjarige testkoper gecontroleerd worden op de op ongeoorloofde verkoop van alcoholhoudende drank aan minderjarigen.

De inschatting is dat het hier gaat om ongeveer 150 uur aan toezichttaken. De periodes van inzet zijn in overleg vast te leggen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten