Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance vergunningverlener evenementen (zzp)

Geplaatst 24 apr. 2024
Project ID: YIS 9156203
Plaats
Weert
Uren
24 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 17 jun. 2024
Einde: 31 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 mei 2024 14:00

Gemeente Weert zoekt een vergunningverlener Evenementen

Startdatum: 17-6-2024

Einddatum: 31-10-2024

Aantal uur: 24-28 uur. Meer uren niet mogelijk! Minder in overleg.

Functieschaal: 8

Tarief: €63-73,50 afhankelijk van ervaring.

Ervaring met vergunningen evenementen is vereist!

Vanwege vakantie kan de terugkoppeling wat langer duren dan gewend.



Wij zijn het cluster APV/Bijzondere wetten, een van de clusters van het team Vergunningen, van de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH). Wij zijn een hecht en betrokken cluster dat altijd voor elkaar klaarstaat.

Dagelijks worden we uitgedaagd om, samen met ondernemers en initiatiefnemers, zaken die Weert een levendige stad maakt, mogelijk te maken.  

 

Werken als Vergunningverlener APV/Bijzondere wetten

Je behandelt vergunning aanvragen, ontheffingen en meldingen op het taakgebied APV en Bijzondere Wetten, waaronder evenementen, drank en horeca, standplaatsen, stoken vuur etc. Taakaccent voor de inhuuropdracht ligt bij het afhandelen van aanvragen evenementenvergunningen. De aanvragen toets je aan de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast begeleid je aanvragers om te komen tot een behandelbare aanvraag. Je stemt de aanvraag af met interne en externe adviseurs, beoordeelt de adviezen en stelt vervolgens een beschikking op. Daarbij zorg je ook voor politiek bestuurlijke afstemming.  

Jouw kwaliteiten

·       Jij werkt zelfstandig, maar bent tevens een teamspeler die beschikt over goede communicatieve – en adviesvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

·       Jij bent een persoon met een groot inlevingsvermogen en hebt gevoel voor het werken in een politiek bestuurlijke omgeving.

·       Jij beheerst je werkvoorraad, stelt prioriteiten en weet om te gaan met (politieke) druk en deadlines.

·       Jij bent flexibel, onderzoekend, accuraat en stressbestendig.

·       Jij kunt snel schakelen, bent analytisch scherp en makkelijk benaderbaar.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten