Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Programmasecretaris "Onweerstaanbaar Someren"

Geplaatst 1 dec. 2020
Project ID: YIS000290
Plaats
Someren
Uren
12 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 4 jan. 2021
Einde: 31 dec. 2021
Tarief
60 - 70 €/uur

Werkzaamheden voor de Programmasecretaris Onweerstaanbaar Someren:

Invullen programmabeheersing in een programma waarbij meerdere overheden zijn betrokken. Vervullen van de rol Programmasecretaris:

-      Ondersteunen van de programmaleider Onweerstaanbaar Someren bij het vervullen van zijn verantwoordelijkheden:

-      Kwaliteitsbewaking: beheersing van één programma (GROKIT) van drie opdracht gevende overheden met vele transitiepartners uit het maatschappelijk middenveld.

-     Verzorgen van praktische organisatorische werkzaamheden: verzorgen administratieve, secretariële werkzaamheden en het monitoren van gemaakte afspraken voorbereiden, verslagleggen, bewaken, overzichten maken, communicatie faciliteren.


Naar wie zijn we opzoek:

  • We zijn opzoek naar iemand die al eerder enige ervarin heeft opgedaan als project- of programmasecretaris.
  • Deze rol is ondersteunend, maar wel op HBO werk- en denkniveau. Enige ervaring in een dergelijke rol is dringend gewenst, maar er wordt niet gezocht naar een hele ervaren / dure kandidaat.


Sollicitatie deadline is maandag 7 december om 13:00 uur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten