Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance applicatiebeheerder Suite4SD (zzp)

Geplaatst 7 dec. 2023
Project ID: YIS 9145659
Plaats
Beverwijk
Uren
16 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 jan. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
65 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 dec. 2023 13:00

Tijdelijke opdracht ivm binnenhalen expertise die momenteel ontbreekt in de organisatie

Functieschaal 10

16 uur per week

Opdracht start 02-01-2024 en loopt door tot en met 31-12-2024




Dit ga je doen

Als applicatiebeheerder ligt jouw focus vooral op het coördineren van Suite4SD om de continuïteit en kwaliteit te borgen, zodat de procesondersteuning voor ons domein Werk Inkomen en Zorg soepel verloopt. Je houdt je daarbij vooral bezig met gebruiksbeheer in de volle breedte: ondersteunen, oplossen en documenteren van gebruikersvragen en incidenten.

Jij zorgt voor de optimale werking, de prestaties en het functioneren van onze kernapplicatie Suite4SD van Centric. Je verbindt techniek, best practices en procedures met elkaar en bent de steun en toeverlaat voor gebruikers. Je adviseert, rapporteert, lost op en communiceert. Je participeert in en trekt kleine projecten ten aanzien van de verbetering van informatievoorziening.

Maar ook contact onderhouden met leveranciers, specialisten en optimaal functionaliteitenbeheer, zoals opstellen van requirements, productbeschrijvingen en gebruikershandleidingen en uitvoeren van productietaken. Het schrijven, uitvoeren en begeleiden van acceptatietests zit eveneens in je takenpakket. Je brengt (toekomstige) problemen en bedreigingen in kaart en vertaalt informatiebehoefte naar passende functionaliteiten. Je beheert, prioriteert en verwerkt wijzigingsverzoeken en linkt de impact ervan aan andere bedrijfsprocessen.

Je werkt samen met applicatiebeheerders, systeembeheerders en projectleiders van Facility.

Jouw talenten

Je beschikt over een hbo opleiding richting ICT. Jij hebt niet alleen technisch inzicht, je bent ook communicatief ijzersterk. Juist die combinatie maakt jou de perfecte kandidaat voor deze vacature. Want daardoor kan jij je goed inleven in de behoeftes van de gebruiker en ben je in staat om ingewikkelde informatie op een begrijpelijke wijze over te brengen. Als we je vrienden vragen wat jouw overige eigenschappen zijn, dan zeggen zij: initiatiefrijk en resultaatgericht.

 

Om succesvol te zijn: 

  • heb je actuele kennis van Suite4SD of een vergelijkbare BackOffice applicatie.

  • heb je affiniteit met COGNOS (of een vergelijkbare BI tool), financiën, elektronisch berichtenverkeer en basisregistraties.

  • ben je bekend met de processen in het sociale domein

  • heb je kennis van tools voor documentgeneratie zoals SmartDocuments

  • heb je kennis van relationele database en SQL

  • heb je ervaring met het gemeentelijk berichten verkeer (iWMO)

  • heb je ervaring met Topdesk of een vergelijkbare tool

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten