Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance handhaving kinderopvang (zzp)

Geplaatst 24 okt. 2023
Project ID: YIS 9141923
Plaats
Lansingerland
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 13 nov. 2023
Einde: 13 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 okt. 2023 09:00

Duur: Per (half) november voor 3 maanden met optie op verlenging.

Uren: 24/week (harde eis)

Richttarief: open obv functieschaal 8


Handhaving Kinderopvang:

Neemt aanvragen voor nieuwe opvanglocaties KDV/BSO/GOB/VGO in behandeling. Controleert of aangeleverde documenten compleet zijn en neemt indien nodig contact op met verzender voor aanvullende documenten/informatie. Komt tot registratie en geeft vanuit de werkwijze van ‘streng aan de poort’ de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) opdracht om de kwaliteit van de locatie te controleren.

Komt op basis van de bevindingen in het GGD-inspectierapport tot een besluit over de aanvraag en daarmee toestemming tot exploitatie. Verzorgt de registratie in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Maakt het besluit en heft de leges.

Neemt binnenkomende wijzigingsverzoeken in behandeling. Komt tot de beoordeling of er een incidenteel onderzoek n.a.v. de wijziging dient plaats te vinden. Geeft de GGD opdracht om te komen tot een nader onderzoek.

Komt op basis van de analyse van het wijzigingsverzoek of advies van de GGD tot een besluit over het wijzigingsverzoek. Verzorgt de wijziging in de registratie in het LRK.

De GGD komt tot een jaarlijks onderzoek, dat risico-gestuurd plaatsvindt en levert een rapport op. De functiehouder komt tot beoordeling van het rapport. Bij een negatief advies komt functiehouder tot uitvoering van de handhavingsprocedure. Daarbij komt functiehouder tot de afweging van de maatregel: boete, waarschuwing, aanwijzing en, in samenwerking met de beleidsadviseur kinderopvang en de jurist, tot de afweging van de last onder dwangsom, de last onder bestuursdwang, exploitatieverbod, uitschrijven uit LRK. Geeft de GGD opdracht tot nader onderzoek.


Jij neemt mee:

  • Ervaring binnen gemeenten met de beschreven taken of relevante ervaring binnen een gemeente.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten