Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker personeels en salarisadministratie (zzp)

Geplaatst 14 nov. 2023
Project ID: YIS 9143493
Plaats
Leeuwarden
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 mrt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 nov. 2023 10:00

Startdatum: zsm

Duur opdracht: tot 1 maart 2024 eventueel langer i.v.m. uitval medewerker

Aantal uren week: 24 upw

Inschaling: Schaal 8

Voorsteltermijn: 21 november 10.00 uur

Terugkoppeling: zsm

Gesprekken: volgt

Extra informatie: voor inhuur zijn geen vaste parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeergarage. Voor eventuele sollicitatiegesprekken is er een uitzondering, omdat men dan als 'bezoek' geregistreerd wordt.

Opdrachtgever: Provincie Friesland.



Functie:  Medewerk(st)er personeels- en salarisadministratie

Waarom deze functie:

I.v.m. ziekte zijn we tijdelijk op zoek naar een ervaren medewerker voor onze personeels-en salarisadministratie voor de duur van in eerste instantie drie maanden.

Inhoud van de functie:

Je gaat veel verschillende dingen doen. De werkzaamheden betreffen alle voorkomende werkzaamheden op onze personeels- en salarisadministratie (in- en uit dienst, doorstroom van werknemers, maar ook speciale cassussen). Je voert de wijzigingen door in ons salarisadministratiesysteem ADP/Workforce, beantwoordt vragen van werknemers en maakt brieven. Je werkt nauw samen met je collega’s van de administratie, met onze HR-Business partners en hebt contact met allerlei mensen uit de organisatie over soms heel uiteenlopende onderwerpen. Geen dag is hetzelfde.

Wat vragen we:

  • je hebt ruime werkervaring op het gebied van salarisadministratie en bij voorkeur ervaring met de systemen van ADP/Workforce;

  • je hebt het praktijkdiploma loonadministratie;  

  • je hebt ruime kennis op het gebied van loonheffing (o.a. werkkostenregeling)

  • je hebt affiniteit met cijfers en je bent snel ingewerkt in je nieuwe werkomgeving;

  • je verzorgt in teamverband een deel van de personeels- en salarisadministratie;

  • je verwerkt alle mutaties rond in-, door- en uitstroom en past rechtspositionele regelingen toe (Cao Provinciale Sector en Personeelshandboek);

  • je stelt arbeidsovereenkomsten en brieven voor werknemers op;

  • je beantwoordt vragen van collega’s met betrekking tot hun loonstrook en arbeidsvoorwaarden;

  • je maakt berekeningen, werkgeversverklaringen en controleert deze;

  • Je werkt accuraat en gestructureerd en bent stressbestendig en flexibel. Je weet waar je over praat en als je het niet weet, ben je leergierig genoeg om een antwoord te zoeken. Je staat voor de kwaliteit van je werk.

  • Je kunt gemakkelijk contacten leggen en je vindt het prettig om samen te werken (al kun je ook goed zelfstandig werken). Je bent belangstellend, respectvol, denkt om je collega’s en bent betrokken.

  • Je zegt het als je ziet dat dingen beter kunnen. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en je wilt je werk goed uitvoeren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten