Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance medewerker toezicht openbaar gebied (zzp)

Geplaatst 13 apr. 2023
Project ID: YIS 9131941
Plaats
Weert
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 20 apr. 2023
Einde: 20 okt. 2023
Tarief
60 - 78.5 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 19 apr. 2023 14:00

Start 20-4-2023

Einddatum: 20-10-2023 mogelijkheid voor verlenging

Uren p week: 36 uur

Functieschaal: 8

Tarief: 60-78,50 euro per uur. Het cv moet passend zijn bij het tarief

Graag ontvangen wij kandidaten voor de functie van medewerker toezicht Openbaar Gebied, we zoeken een senior die stevig in zijn schoenen staat en modeling burgers goed te woord kan staan.


Dankzij jou lopen de uitvoering en de afhandeling van meldingen en klachten op rolletjes en zie jij toe op diverse kleine civieltechnische werkzaamheden”


Maak kennis met de afdeling Openbaar Gebied (OG)

 Je komt terecht in een betrokken en enthousiast team dat zich met veel ambitie inzet voor Weert. Onze afdeling is verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van de openbare ruimte van de gemeente Weert. Denk hierbij aan infrastructuur, groeninrichting, riolering en waterhuishouding, technische installaties, recreatieve voorzieningen, straatreiniging, parkeren, evenementen en afvalinzameling. Deze taken doen wij samen met ongeveer 35 collega’s.

 

Over de uitvoering van de taken spreken wij graag met inwoners, bedrijven, wijk- en dorpsraden en kiezen wij steeds meer voor "gebiedsgericht werken": een werkwijze waarbij er door middel van burger- of overheidsparticipatie wordt gekeken naar mogelijkheden om taken meer over te laten c.q. over te dragen aan de samenleving zelf.

 

Programma’s

De taken op de afdeling zijn verdeeld over 4 programma’s, namelijk: "Water & Riolering", "Weginfra c.a.", "Groen & Afval" en "Parkeren". Vanwege het vertrek van een collega, zoeken we, in het programma Weginfra, per direct een medewerker toezicht Openbaar Gebied.

 

Werken als medewerker toezicht Openbaar Gebied

Als medewerker toezicht Openbaar Gebied werk je nauw samen met je collega’s op de gemeentewerf en vervul je een belangrijke rol in het afhandelen van meldingen die je van ons Servicepunt ontvangt. Daarnaast houd je toezicht op beheer van het areaal op het gebied infra en slotenonderhoud. Je werkt hierbij in een organisatie waarbij je altijd kunt rekenen op ondersteuning van of het sparren met collega's.

Bovendien heb je affiniteit met het houden van toezicht op het vlak kabels- en leidingen.

 

Wat ga je doen?

·       Als Toezichthouder heb je een brede en verantwoordelijke buitendienstrol die de kwaliteit van de bereikbaarheid en toegankelijkheid van onze infrastructuur waarborgt;

·       Je bent de oren en ogen van de gemeente als het gaat om de staat van onderhoud van de wegen;

·       Je houdt toezicht op vergunningen van aannemers die aan wegen werken;

·       Naar burgers en ondernemers heb je een klant- en oplossingsgerichte houding en staat hen te woord bij eventuele vragen en klachten;

·       Je handelt binnenkomende meldingen en klachten m.b.t. de openbare ruimte af. Je doet dit voornamelijk digitaal en je hebt contact met de melder waar nodig. De meldingen hebben voornamelijk betrekking op elementen- en asfaltverhardingen;

·       Je stuurt de onderhoudsploeg aan die klein onderhoud aan de elementenverharding uitvoert;

·       Je inventariseert 2-wekelijks samen met onze aannemer binnenstad en bepaalt daarvoor een onderhoudsprogramma;

·       Je inventariseert halfverharde wegen en bepaalt gezamenlijk met de functioneel beheerder uit te voeren onderhoud;

·       Je houdt toezicht op het slotenonderhoud;

·       Je toets de werkzaamheden van nutsbedrijven;

·       Je neemt deel aan de consignatiedienst.



Kennis & kwaliteiten:

• Beschikt over een MBO werk- en denkniveau;

• Ervaring met bovengenoemde werkzaamheden;

• Affiniteit met (geautomatiseerde) gegevensverwerking (RxMission / MyCorsaNxt)

• Sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie;

• Ondernemend, flexibel en enthousiast.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten