Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance P&O Adviseur (zzp)

Geplaatst 22 mei 2023
Project ID: YIS 9133988
Plaats
Meerkerk, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 19 jun. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 jun. 2023 14:00

zsm starten tot einde jaar, met mogelijkheid tot verlengen

32 uur per week (vaste werkdag bij voorkeur op woensdag)

Thuiswerken mogelijk: 1 dag per week. Vooral wordt je op locatie verwacht.

Schaal 9 (met uitloop naar 10), marktconform tarief

 

Voor Avres zoeken we een P&O Adviseur wegens tijdelijke invulling van vacatureruimte.



Je werkt in een organisatie waarin de focus ligt op ontwikkeling. Ontwikkeling van de doelgroepen waarvoor we mogen werken, ontwikkeling van alle medewerkers van de organisatie en natuurlijk ook de ontwikkeling van jou! Het team bestaat uit (senior) adviseurs P&O, salarisadministrateurs, administratieve ondersteuning en een bedrijfsmaatschappelijk werker.

 

Jij bent een professional die adviseert, inspireert en de verbinding zoekt binnen de organisatie. Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, adviesvaardigheden en een gezonde dosis overtuigingskracht. Ook heb je een aansprekende visie op goed werkgeverschap.

Je beschikt over een vlotte pen en stelt gemakkelijk heldere en concrete beleidsnoties op. Je bent een denker en doener in één; jij weet visie te vertalen naar de praktijk. En, last but not least, je hebt veel affiniteit met onze doelgroepen.


Je neemt mee:

  • Relevante opleiding op minimaal HBO niveau

  • Meerdere jaren (minimaal 5) werkervaring in een soortgelijke functie

  • Kennis van YouForce en Compas is een pré

  • Daarnaast zoeken we iemand die ‘plug en play’ is (Inlezen en starten in de uitvoering) en daarnaast een actieve bijdrage kan leveren aan de doelstellingen van Avres en de afdeling P&O. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten