Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider decentralisatie beschermd wonen

Geplaatst 31 jul. 2023
Project ID: YIS 9137558
Plaats
Assen
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 okt. 2023
Einde: 1 okt. 2024
Tarief
64 - 79 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 aug. 2023 16:00

Startdatum : 02-10-2023

Duur: 12 maanden

Uren per week: 36

Schaal: 10

Niveau: senior

Richttarief: €64 - €79


Let op: Voor dit project zijn we enkel op zoek naar kandidaten met exacte ervaring in deze rol binnen een gemeente.



Team Ontwikkeling & Advies:

Het team Ontwikkeling en Advies bestaat in totaal uit vijftig adviseurs op verschillende beleidsterreinen. Van Wonen tot Economie, van het Sociaal Domein tot Veiligheid en van Energietransitie tot Kunst en Cultuur. De adviseurs zetten zich dagelijks in om Assen gezonder, duurzamer, zelfredzamer, veiliger en mooier te maken. Vanuit het team bestaat een veelheid aan samenwerkingsrelaties. Intern en extern. Assen ontwikkelt zich sterk op diverse terreinen. De adviseurs zijn trots daaraan bij te dragen. Binnen het team zijn alle beleidsterreinen aanwezig. Dat zorgt voor afstemming en goede samenwerking. Ook biedt het kansen aan de medewerkers zich breed te ontwikkelen. In het team weten medewerkers elkaar goed te vinden en er is altijd bereidheid elkaar te helpen. 



Wie ben jij en wat ga je doen?

Wij zoeken een stevige projectleider die vanuit de gemeente Assen de decentralisatie van beschermd wonen, waar Assen momenteel als centrumgemeente optreedt, samen met de regiogemeenten verder gaat vormgeven. Tevens zal de projectleider aan de randen van deze opdracht adviseren over aanpalende vraagstukken op gebied van maatschappelijk opvang en wonen en zorg.

Vooralsnog ligt de invoerdatum van de decentralisatie op 1 januari 2025.

De opdracht zal in eerste instantie worden aangegaan voor een jaar met kans op verlenging.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten