Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider Ontmoetingsplekken Jongeren (zzp)

Geplaatst 2 feb. 2022
Project ID: YIS 9108803
Plaats
Maasdam
Uren
24 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 21 feb. 2022
Einde: 2 aug. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 18-02 16:00 (verlengd)

Startdatum inzet: zo snel mogelijk

Uren per week: 24,00

Er zijn geen vaste werktijden en/ of werkdagen. Deze zullen in overleg zijn met de werkgroep.

Standplaats is Maasdam.

 

De projectleider geeft leiding aan de projectgroep Ontmoetingsplekken voor Jongeren. Een politiek gevoelig project waarbinnen door verschillende disciplines wordt samengewerkt (jeugd, veiligheid, jongerenwerk, openbare ruimte, dorpsgericht werken, communicatie) om in meerdere dorpen ontmoetingsplekken voor jongeren te realiseren. In dit project spelen verschillende belangen: de behoefte van jongeren om elkaar te ontmoeten, bewoners die geen overlast in de buurt willen ervaren, ouders, jongerenwerkers en politiek die zich zorgen maken over de toekomst van onze jongeren (preventie, alcohol en drugs), burgemeester die op moet treden in overlastgevallen en beperkte capaciteit politie.

In het projectteam zitten meerdere adviseurs die nog niet lang bij de gemeente/HW werken. Er is behoefte aan iemand die:

•   Uitgedaagd wordt door weerstand en een goed proces voorkeur geeft boven een afgevinkt resultaat

•   duidelijke, functioneel stuurt (projectmatig werken).

•   die de schakel vormt tussen de projectgroep en de ambtelijke en bestuurlijke opdrachtgevers en voor hen ook een sparring partner is (stevige politieke antenne). 

•   die zich ook ‘online’ snel een organisatie eigen maakt en deze kan doorgronden. 

•   die als het nodig is ook ‘hands on’ in het project meedraait. 

•   die de voortgang en de middelen bewaakt. 

•   met ervaring met projecten waar je als projectleider zowel politiek (extern) als tussen onze teams (intern) tussen verschillende belangen moet opereren en deze waar mogelijk kan verbinden. 

 

Het projectplan wordt beschikbaar gesteld aan de kandidaten die we uitnodigen voor een gesprek. De nadruk ligt voornamelijk op het fysieke domein en minder op beleid. De gemeente zoekt iemand die met zijn ‘voeten in de klei’ staat en nauw betrokken is bij het project. 

 

Functie-eisen

o   Minimaal 5 jaar overheidservaring in een politieke omgeving.

o   Ervaring met het werken voor jongeren. 

o   Verbinder 

o   WO

o   Thuiswerken en soms op kantoor (declaratie op afspraak).

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten