Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider participatie energietransitie (zzp)

Geplaatst 5 dec. 2023
Project ID: YIS 9145198
Plaats
Papendrecht
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 jan. 2024
Einde: 8 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 dec. 2023 12:00

Aantal uur: 16 uur, opdracht voor 1 jaar met optie op verlenging.

Tarief: schaal 11, richttarief €93,-

Deadline 12 december om 12.00 uur, erna wordt er een selectie gemaakt en voorgesteld.

Start begin januari, datum in overleg.

Gunningscriteria (voor alle opdrachten op ons platform): Een ZZP-er dient in het bezit te zijn van een actueel KvK uittreksel zijnde eenmanszaak of BV (dus geen VOF, maatschap of andere juridische entiteit) waarop ZZP’er als enig bestuurder staat vermeld (max. 3 maanden oud), BTW nummer en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering met een dekking van 1,25 miljoen euro per aanspraak, per jaar.



De gemeente Papendrecht zoekt naar een ervaren projectleider bewonersparticipatie energie transitie.

Is dit jouw nieuwe opdracht?

Voor de gemeente Papendrecht zijn we op zoek naar een ervaren projectleider bewonersparticipatie energie transitie voor een opdracht van 1 jaar.

 

Papendrecht gaat in 2024 aan de slag met wijkuitvoeringsplannen. Deze zijn, na de Transitievisie Warmte, de volgende stap om in 2050 geen gas meer te gebruiken in de gebouwde omgeving. In een wijkuitvoeringsplan komt te staan wanneer een wijk van het gas gaat, hoe dat tijdspad er uit ziet en welke alternatieven er zijn.

Wijkuitvoeringsplannen zijn nieuw en er is ruimte om te verkennen hoe we dit doen. Zo komen de planning van aanpassingen in de openbare ruimte, technologische ontwikkelingen en participatie met inwoners samen. Voor deze laatste is binnen het team Energietransitie is nog niet de benodigde kennis (en capaciteit) aanwezig.

Daarom zoekt de gemeente Papendrecht naar een Projectleider Participatie Energietransitie. Deze persoon werkt samen met het team energietransitie aan de uitvoeringsplannen. De verantwoordelijkheden zijn als volgt:

  • Opzetten van een participatietraject wijkuitvoeringsplan

  • Organiseren van bewonersavonden en kennissessies

  • Met professionele stakeholders in gesprek middels transitietafels

  • Meeschrijven en uitvoering geven aan dit wijkuitvoeringsplan


De gemeente zoekt een kandidaat die aantoonbaar deze werkzaamheden bij een andere gemeente heeft uitgevoerd. Dit geeft de gemeente een vliegende start om vervolgens een iteratief proces in te gaan om de meest passende vorm bij Papendrecht te vinden.

Waar is de opdracht:

Papendrecht is een mooie gemeente met 32.000 inwoners. Groen, rustig, maar ook dynamisch met maritieme bedrijvigheid. De gemeente ligt aan de ene kant aan een druk bevaren rivierendriesprong en aan de andere kant aan het Groene Hart met het open veenweidelandschap van de Alblasserwaard. Papendrecht kijkt over de lokale grenzen heen en werkt samen in de regio.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten