Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance salarisadministrateur (zzp)

Geplaatst 22 jun. 2023
Project ID: YIS 9135546
Plaats
Gorinchem, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 29 jun. 2023
Einde: 22 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 jun. 2023 12:00

Zsm starten

Beschikbaar in juli, augustus en september

Voor gemeente Gorinchem zoeken we een ervaren salarisadministrateur, tevens functioneel beheerder met gemeentelijke ervaring voor 32 uur.

Ervaring met AFAS Profit en AFAS Insite is een eis.

Let op: kandidaten worden direct doorgezet op volgorde van binnenkomst.


Het onderdeel P&O van team Advies is bezig met de doorontwikkeling van een nieuw E-Hrm systeem. We zoeken een ervaren salarisadministrateur, tevens functioneel beheerder, met gemeentelijke ervaring voor 32 uur. Ervaring met AFAS Profit en AFAS Insite is een eis.

Als adviseur salarisadministratie ben jij een expert in jouw vakgebied. Jij bent op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving en hebt ervaring met functioneel beheer. Je voert, samen met je collega’s, de complete salarisadministratie uit van de gemeente. Je adviseert de organisatie ten aanzien van alle vraagstukken aangaande salarissen, CAO Gemeenten, arbeidscontracten, fiscale aspecten bij HRM-beleid en individuele vraagstukken. Je ondersteunt Financiën bij de maandelijkse begroting voor Gemeente Gorinchem. Samen met je collega’s draai je de maandelijkse productie. Daarnaast onderhoud je de contacten met diverse interne – en externe partijen. Je verrast je interne klanten door de hoge mate van pro activiteit.

Functie-eisen:

  • HBO werk en denkniveau en een afgeronde PDL;

  • Je bent communicatief sterk en bent in staat het overzicht te behouden;

  • Je bent analytisch, oplossingsgericht en zelfstandig.

  • Ervaring met Afas en gemeenten is een eis

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten