Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance toezichthouder (zzp)

Geplaatst 25 aug. 2023
Project ID: YIS 9138503
Plaats
Panningen
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jan. 2024
Tarief
57.5 - 79 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 7 sep. 2023 14:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 01-01-2024

Duur: 4 maanden

Uren per week: 36

Tarief: 57.5 - 72.5 €/hr



Wie zijn wij:


Wij zijn jong, ambitieus en vernieuwend. Zelfsturing is hier zo ongeveer uitgevonden en daar zijn we trots op. Onze inwoners en ondernemers denken zelf na over de toekomst van hun dorp en weten elkaar te vinden. Peel en Maas geeft ruimte, en inwoners en ondernemers beleven die ruimte!

We koesteren de kleinschaligheid en de menselijke maat die past bij een plattelandsgemeente. Die sfeer van ambitie, vernieuwing maar ook nuchterheid vind je terug in onze organisatie. Openheid, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kenmerkend voor ons. Hiërarchie vinden we niet zo belangrijk. Het Huis van de Gemeente is een werkomgeving die dit letterlijk mogelijk maakt.



Jouw werkzaamheden:


  • Als toezichthouder ben je primair verantwoordelijk voor het toezicht op milieu-inrichtingen (lichtere categorie) zoals horeca, recreatie, lichte industrie en de inrichtingseisen voor horeca.   

  • Je gaat in overleg met inrichtingshouder, ziet toe op de voorschriften en verzorgt de correspondentie over de controle en hercontrole.

  • Je signaleert en treedt op tegen ongewenste en onveilige situaties en strijdigheden met de voorschriften. Ook behandel je klachten binnen je werkterrein.  

  • Je bent zowel technisch als juridisch onderlegd. Op milieuvlak kun jij onze inwoners richting geven wat wel en niet kan.

  • Je werkt samen binnen een team waarin zowel toezichthouders, handhavers en juristen werkzaam zijn. Samen draag je zorg voor de kwaliteit en kwantiteit van het werk.

  • Je voldoet aan de kwaliteitscriteria voor toezichthouder. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten